Vakantie, ziek, vakantie

Ik liep al een week of 2 dat mijn oren af en toe zeer deden. Maar op vakantie gaan lost alles op. En de eerste dag van de vakantie viel er af en toe een buitje. Perfect, want daar ga ik gegarandeerd van snotteren, dus gaat die oorpijn ook wel over. En zo geschiede.

Na een dag of 2 hielden de buitjes weer op en kwam de zon permanent terug. En wij genoten. Die week lekker naar Berlijn geweest, leuk. Maar ik bleef maar moe. Het was dan ook nog maar de eerste week van de vakantie.

Na een verhuizing naar Brandenburg en een leuke wandeling door de stad, ging ik definitief plat. Ik vond het eigenlijk wel grappig, koorts met 28 C in de schaduw. Een heel aparte ervaring is dat. We zijn een nachtje langer blijven staan op dat prachtige plekje in Brandenburg zodat ik bij kon komen. Morgen ben ik wel weer beter.

Het ging inderdaad wat beter na 2 dagen. Koorts weg, neus liep niet meer vanzelf leeg, oorpijn weg, keel ontsteking knapte op. Dat gaat goed. Dus zijn we verhuisd naar Magdeburg. Met weer een prachtig plekje aan de Elbe. En uitzicht op de kathedraal en dat pand van Hundertwasser. Waar ik natuurlijk heel graag heen wilde. Maar ik was nog zo zwak, ik haalde wandelend net het eind van de camper kampeerplaats, en dan was het op.

Na een hele slecht nacht met weer een erg zere keel, hoesten en snotteren, terwijl het ’s nachts gewoon 24 C is, konden we niet anders dan beslissen om naar huis te gaan. En zo zaten we na 1 ½ week vakantie weer thuis. Gek genoeg vond ik het wel een leuke vakantie en voelt hij niet als mislukt. Het is alleen te kort.

Ik probeer nu al 1 ½ week om weer gezond te worden. Het gaat echt al veel beter. Maar ik ben nog steeds moe, de verkoudheid is op mijn stem geslagen waardoor praten ontaard in een hoestbui, en mijn neus kan nog niet helemaal zonder zakdoek. Maar met veel slaapjes tussendoor komt dat uiteindelijk goed.

Je hoeft echter geen medelijden met mij te hebben. Volgende week maandag gaan we de tweede helft van onze vakantie doen. De camper was nog beschikbaar van 6 t/m 15 augustus. Dus gaan we weer terug naar Magdeburg om dat pand van Hundertwasser te bekijken. Ik heb er nu al zin in.

Dat betekend echter voor jullie dat het atelier langer gesloten blijft. Ik ga pas weer op dinsdagavond 21 augustus open. Waarna het normale programma weer van start gaat. Erg jammer dat ik jullie hierdoor zo lang niet zie, maar het is niet anders.

Ik wens jullie allemaal nog fijne zomerdagen.

Groetjes,

Resi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s