KLEURENLEER

WORKSHOP KLEURENLEER

Niets zo moeilijk als kleurenleer. Dat is tenminste wat veel mensen zeggen. Tot het een keer goed uitgelegd wordt, dan blijkt kleurenleer juist makkelijk toe te passen. De stof wordt behandelt in de vorm van een doe-workshop.

In deze workshop gaan we beginnen met een kort stukje uitleg met voorbeelden. Daarna gaan we aan de slag met het zelf maken van oefeningen om nog beter te begrijpen hoe kleurenleer in elkaar zit. We behandelen oa. de kleurencirkel, wat nu primaire en secondaire kleuren zijn, hoe dit alles toe te passen en nog veel meer. Na afloop heeft een ieder een eigen naslagwerkje over de basis van kleurenleer opgebouwd om in de toekomst bij twijfel in te zien.

Deze workshop is vooral bruikbaar voor (amateur-)schilders, quilters, bloembinders en vele andere creatieve uitingen. Daarnaast kan kennis over kleurenleer ook helpen bij de inrichting van een huis of het combineren van kleding.

Bij voldoende animo wordt deze workshop gegeven. De kosten zijn Euro 25,- incl. materiaal. Minimaal 4 deelnemers, maximaal 10 deelnemers. Datum en tijd kunnen in overleg worden bepaald. Kijk op de pagina data om te zien of er al een datum geprikt is.

Deze workshop wordt ook regelmatig via Cursusproject De Ronde Venen gegeven. Daarnaast is het mogelijk dat deze workshop op lokatie gegeven wordt, ook voor meer dan 10 deelnemers.

Kladderclub kleurenleer

Kladderclub kleurenleer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s