SCHETSEN THUIS OF ONDERWEG

Workshop schetsen, thuis of onderweg

Je ziet ze wel eens, van die prachtig geschreven en getekende reisverslagen van creatieve mensen. Vol met tekeningetjes van leuke dingen op vakantie gezien en beleefd. Dat kunt u ook maken!

In deze workshop van 3 dagdelen leren we de basis van het tekenen en waar je naar kijkt om zelf op vakantie van die leuke tekeningetjes te maken. Dit doen we meteen in ons 1e eigen schetsboekje zodat alles wat we geleerd hebben meteen vast gelegd wordt om na te zien in de toekomst.

Bij voldoende animo wordt deze workshop gegeven. De kosten zijn Euro €45,- incl. schetsboekje, potlood, en koffie/thee. Daarnaast zullen er diverse materialen beschikbaar gesteld worden om te testen.

Minimaal 4 deelnemers, maximaal 10 deelnemers. Datum en tijd kunnen in overleg worden bepaald. Bij goed weer gaan we op lokatie aan de slag, bij slecht weer blijven we op het atelier. Kijk op de pagina data om te zien of er al een datum geprikt is.

Deze workshop wordt ook regelmatig via Cursusproject De Ronde Venen gegeven. Daarnaast is het mogelijk dat deze workshop op lokatie gegeven wordt, ook voor meer dan 10 deelnemers.

Kladderclub schetsen onderweg

Kladderclub schetsen onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s